Kunstprijs DNKL door Arubaanse minister overhandigd

De laatste kunstprijs van De Nationale Kunst Loterij die is gewonnen in de verloting uit 2012 is op donderdag 20 juni 2013 door de Gevolmachtigde Minister van Aruba, zijne excellentie de heer E. Abath aan de prijswinnaar overhandigd.

Uitreiking DNKL kunstprijs 2012 in ArubahuisDe uitreiking vond plaats op het Arubahuis, in aanwezigheid van de Gevolmachtigde Minister Abath (uiteraard), vertegenwoordiger(s) van DNKL, de secretaris de heer drs. ing. Felix Timmermans en de voorzitter uitgever Jochem Schuijt, de kunstenaar Gustave Nouel, de prijswinnaar Gepko Bruin en vertegenwoordiger(s) van kunstblad Palet.

Het werk betreft een portret gemaakt door de Arubaanse kunstenaar Gustave Nouel.Zijne excellentie E. Abath overhandigd kunstprijs

 

De Nationale Kunst Loterij omvat een eigentijdse en democratische benadering, waarvan iedere instelling op haar eigen manier gebruik kan maken. De instellingen kunnen en mogen zelf de promotie bij hun achterban vormgeven en zo zelf bepalen hoe de fondsen via de loterij worden gegenereerd.

 

Door de vele gesponsorde prijzen geleverd of gefinancierd door de begunstigde instellingen ontstaat samen met de deelnemers aan de loterij een geweldige ‘win win’ situatie en kunnen mensen in aanraking komen met kunst die het zich anders niet zouden kunnen veroorloven.

In goed overleg met de Kansspelautoriteit heeft het bestuur van de stichting ‘De Nationale Kunst Loterij’ besloten de eerst volgende verloting eind 2013 te organiseren.

 

Foto's: Fokke P. de boer

 

Secretariaat Stichting ''De Nationale Kunst Loterij''

Emmalaan 1
1862 ER  Bergen nh

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.