Rotterdam
Contemporary
Art Fair


Al voor het derde jaar presenteert North Sea Jazz 10, 11 en 12 juli 2015 een selectie van de in februari gehouden kunstbeurs Rotterdam Contemporary Art Fair (voorheen RAW Art Fair).

Een mix van kunst, design, performances en installaties waar iedere bezoeker iets van zijn gading vindt.

In een museale setting presenteert Bob Smit, onder meer bekend van de Bob Smit Gallery, hedendaagse kunst. Zoals vijf individuele projecten van Rotterdamse kunstenaars, waaronder Stefan Gross met zijn Barbielon Booze, Jean-Marc Spaans met een serie gemaakt in het Rijksmuseum, Olaf Mooij met Relics Of A Bygone Era en een selectie bijzondere werken van Rob van der Hoeven.

De No Walls Expo, eerder te zien tijdens de Rotterdam Art Week, toont een selectie van de beste installaties en sculpturen uit deze tentoonstelling door jong aankomend talent en gerenommeerde kunstenaars uit Nederland en Vlaanderen, waaronder Ignace Cami, Pim Palsgraaf, Serge Game en Mark Swysen.

Een nieuwkomer op North Sea Jazz is video art. Bart van den Boom toont een presentatie van bijzondere video’s uit zijn project Out There #2. Jong talent uit Rotterdam, Den Haag en Antwerpen wordt bovendien gepromoot door The Photo Graduates, een nieuw platform voor alumni fotografen van de Nederlandse en Vlaamse Academies. Locatie
Hudson Square, Fastlane

Het volledige programma:  North Sea Jazz

Het Port of Rotterdam North Sea Jazz Festival is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Kijk voor het complete overzicht op www.rotterdamfestivals.nl

A production of Mojo Concerts / A Live Nation Company